Sudski tumac za engleski, nemački, francuski i španski jezik

Sudski tumač za engleski jezik, nemački jezik francuski jezik i španski jezik

Vodeći provajder prevodilackih usluga i sinonim za kvalitet i predusretljivost

Prevod i overa ličnih dokumenata, pravnih i sudskih dokumenata, tehničke dokumentacije, medicinske dokumentacije, ostalih stručnih dokumenata, spisa, sertifikata, rešenja, ugovora i sl. Usluge lekture i korekture podrazumevaju gramatičku i jezičku obradu teksta koja odgovara traženom jeziku takodje i proveru i ispravljanje interpukcijskih, tipografskih, pravopisnih ili ostalih grešaka ili drugih manjih propusta. Proveravamo pravopis i oštu povezanost i inegritet originalnog i prevedenog dokumenta. Radimo sve vrste prevoda za fizička i pravna lica.



BESPLATNA DOSTAVA PREVEDENOG MATERIJALA


Pored veoma pristupačnih cena, naša prevodilačka agencija agencija pruža vrhunski kvalitet prevoda za pojedince, mala i srednja preduzeća, firme, multinacionalne korporacije i institucije. Sa visokokvalifikovanim sudskim tumačima i prevodiocima za engleski jezik, nemački jezik, francuski jezik i španski jezik obezbedićemo vam stručne prevode iz svih oblasti u kratkom i dogovorenom vremenskom roku uz garantovanje visokog kvaliteta prevoda. Proces za brzu uslugu je jednostavan. Kada dobijemo dokument koji se prevodi, istog trenutka ćemo vam ponuditi i krajnji rok za završetak prevoda. Naša kurirska služba će vam isporučiti prevedena dokumenta u dva primerka i potpuno besplatno.

Novi sajt prevodilačke agencije Popović, sudski tumači i prevodioci

Agencija za prevođenje i sudsko tumačenje, usluge prevođenja stručnih tekstova i dokumenata sa engleskog jezika na srpski i sa srpskog na engleski

Obaveštavamo prijatelje i klijente da smo pored starog dobrog sajta i bloga, dodali još jedan sajt  Sudski tumači i prevodioci radi lakšeg pristupa naših stalnih i novih klijenata. Na sajtu su predstavljene tri bespatne stvari koje nudi naša agencija. Uveli smo tri nova jezika - nemački , španski i francuski jezik. Kao društveno odgovorna agencija rešili smo da ponudimo besplatne usluge za decu koja se leče u inostranstvu. Sve o raznim popustima možete saznati ako posetite sajt. Pored standardnog srpskog, sajt je predstavljen i na engleskom jeziku http://www.sudski-tumaci.rs/english

overa dokumenata

Sudski prevodilac za engleski jezik Beograd - prevođenje tekstova

Sudski prevodilac za engleski jezik Beograd, prevođenje tekstova - španski, nemački, francuski, italijanski, poljski, rumunski itd.


Popusti ikona
Popusti
Prevodilačka agencija Popović pruža usluge prevodjenja i sudskog tumačenja za engleski jezik, nemački jezik, španski jezik, francuski jezik, kineski jezik, poljski jezik, rumunski jezik, italijanski jezik, mađarski jezik itd.. Možete nam se obratiti  za usluge prevodjenja i sudskog tumačenja za skoro sve svetske jezike. Uključujemo naše saradnike iz vodećih prevodilačkih agencija u Beogradu sa kojima imamo izuzetan, višegodišnji poslovni odnos.
BESPLATNA DOSTAVA I POVOLJNE CENE. Postoje dve vrste pismenog prevoda - prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača i stručni prevodi za koje nije potrebna overa. Overeni prevodi stalnog sudskog tumača su zvanični prevodi osobe koja u potpunosti vlada pravnom materijom ciljanog jezika i koja je postavljena od strane nadležnih organa vlasti - suda. Sudski tumači svojim potpisom i pečatom potvrdjuju da je prevedeni dokument istovetan originalu, verna kopija originala. Za sam početak prevodjenja potrebni su originalni dokumenti koji se prevode na uvid ili overena fotokopija. Dokumenta ili tekst koji se prevode možete nam dostaviti lično ili putem elektronske pošte. Prevedeni i overeni materijal isporučujemo potpuno besplatno na željenu adresu.
VAŠ PREVODILAČKI TIM !!!

Prevodilacka agencija, sudski tumaci Beograd

Prevodilacka agencija i sudski tumaci u Beogradu


agencija za prevodjenje i sudsko tumačenje

011 37 31 734
064 12 40 813
065 30 33 241


Sudski tumač i prevodilac za engleski, nemački, španski, francuski, italijanski, kineski, madjarski, poljski, rumunski jezik itd...

Naši zaposleni - sudski tumači i prevodioci su diplomirani filolozi i članovi Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Srbiji. Sudski tumač je stručno lice sa visokim obrazovanjem koji svojim pečatom i potpisom dokazuje da je prevedeni dokument istovetan originalnom dokumentu ili tekstu. Pružamo usluge usmenog i pismenog prevodjenja. Sudski tumač je takođe i profesionalni prevodilac koji pruža usluge prevodjenja bez overe sudskog tumača. Naši sudski tumači su postavljeni od strane Ministarstva pravde. Mi ispunjavamo sve zakonske uslove i insistiramo na velikom iskustvu naših sudskih tumača i prevodilaca, a pre svega u prevodjenu pravnih materijala i lične dokumentacije. Naši lingvisti su naviknuti da rade prevode komplikovane i često osetljive materijale u kratkim rokovima.

Poštujući vaše vreme iskoristili smo mogućnost da vam svaki prevedeni projekat dostavimo na željenu adresu potpuno besplatno. Uz veoma konkurentne cene, svaki prevedeni tekst ili dokument dobićete u dva primerka. 


Vaše je samo da nas pozovete, sve ostalo je naša briga!