Prevodi sa overom sudskih tumača - Beograd

SUDSKI TUMAČ - SUDSKI PREVODILAC

Vršimo usluge prevođenje sa overom sudskog tumača za engleski jezik, nemački jezik, italijanski jezik, španski jezik i francuski jezik.

Akcija
Naš tim ovlašćenih sudskih tumaca - sudskih prevodilaca za engleski, nemački, španski, italijanski i francuski jezik, pružiće vam širok spektar usluga u prevođenju i overi svih vrsta dokumenata. Možete biti sigurni da će vaš izvorni dokument biti preveden u potpunosti i precizno uz savršeno poznavanje jezika. Takođe vam možemo garantovati:
  • lektorisanje bez dodatnih troškova
  • konkurentne cene
  • popuste
  • besplatnu dostavu
  • brzu, preciznu i pouzdanu uslugu
  • najkraći mogući vremenski rok
  • prevedena i overena dokumenta u dva primerka
U cilju obezbeđenja kvaliteta svakog prevoda želimo da napomenemo da su naši prevodioci i sudski tumači članovi Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca Srbije sa sedištem u Beogradu i diplomirani filolozi.

Vršimo prevođenje i sudsku overu svih vrsta dokumenata za fizička i pravna lica

Svako prevodjenje započinje upitom klijenta kako bi se mogla dati što preciznija ponuda. Potrebno je da se priloži dokument ili tekst koji se prevodi. Posle završetka analize dokumenata, naši prevodioci će pristupiti izvršenju prevodilačkog projekta. Jezička lektura je sastavni deo posla prevodioca i potpuno je besplatna. Lektura se odnosi na uklanjanje pravopisnih i gramatičkih grešaka, a tekst se ujedno prilagodjava duhu jezika na koji se prevodi. Nakon što je prevod prošao lekturu, spreman je za preuzimanje. Potrebno je da se obratite našem menadžeru za više detalja. Trudimo se da stalno usavršavamo prevodilačke procese kako bi vaš prevod bio jednostavan i isplativ i uradjen u kratkom vremenskom roku. Naša agencija nudi kompletan paket jezičkih rešenja za pojedince i kompanije širom zemlje. Ova rešenja uključuju prevodjenje, tumačenje i servisne usluge. Pružanjem jezičke podrške, pomoćićemo vam da smanjite troškove i ublažite poslovne rizike. Pružamo usluge prevođenja i overavanja dokumenata sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik, sa nemačkog, španskog, francuskog, itd... na srpski i obrnuto.

Besplatna dostava prevoda vrši se na svim beogradskim opštinama i delovima grada...Novi Beograd, Zemun, Savski venac, Zvezdara, Karaburma, Dedinje, Čukarica, Banovo brdo, Konjarnik, Mirijevo, Dorćol, Voždovac, Batajnica, Palilula, Senjak, blokovi itd.


Besplatna dostava i povoljne cene  Kako uštedeti na prevodilačkim uslugama?