Svetski jezici u Beogradu

Agencija za prevođenje i sudsko tumačenje u Beogradu - Prevodilačka agencija Popović - Prevodi sa overom ili bez overe sudskih prevodilaca


Agencija za prevodjenje

Sudski tumači i sudski prevodioci za engleski jezik, nemački jezik, španski jezik, francuski jezik, italijanski, kineski, poljski, rumunski, madjarski, itd.


Naša agencija je jedna od vodećih prevodilačkih agencija u Beogradu i Srbiji, sa 20 godina radnog iskustva i sa 100 000 ostvarenih prevodilačkih projekata. Naši ovlašćeni sudski prevodioci pružiće vam sve vrste prevodjenja, sa overom ili bez overe. Pored usluge prevoda i overe dobićete besplatnu procenu cene i okvirnog roka za završetak procesa, besplatnu dostavu na teritoriji beogradskih oština našom kurirskom službom, besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije poštom, razne popuste i još mnogo dodatnih povoljnosti. Vršimo i prevođenje i overu prevoda za engleski jezik za decu koja se leče u inostranstvu i to potpuno besplatno.
Mi smo agencija sa renomeom i dugogodišnjim iskustvom, prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata. Nalazimo se u Hercegovačkoj 38a Beograd, Zemun.. Materijal koji se prevodi primamo putem elektronske pošte, lično ili kurirskom službom, a overene prevode donosimo lično na vašu adresu, potpuno besplatno. Ako ste van Beograda, prevode ćemo Vam poslati poštom. Za dodatne informacije - pozovite nas ili posetite zvanični sajt sudski tumači u Beogradu i pogledajte listu naših klijenata se sastoji od mnogo poznatih firmi - postanite i Vi deo našeg poslovnog kruga. Mi ćemo Vam se odužiti tačnim i brzim prevodima, korektnošću i savršenim poznavanjem jezika.

Srdačan pozdrav!