Prevodilačka Agencija Popović - Profesionalni prevodi

Mi smo profesionalni jezički centar sa ciljem da pružimo profesionalnu uslugu prevodjenja za pojedince, preduzeća, kompanije i ostale poslovne subjekte. Prevodilačka agencija Popović pruža usluge prevođenja i sudskog tumačenja, prevode sa overom ovlašćenog sudskog tumača


Court translator

Profesionalni prevodi vrhunskih prevodilaca sa velikim iskustvom. Naši prevodi poslovnih dokumenata,  ličnih dokumenata građana, raznih stručnih tekstova iz područja prava, elektrotehnike, prava, ekonomije i medicine i iz mnogih drugih oblasti, ocenjeni su kao vrlo kvalitetni od strane značajnih poslovnih subjekata, naših poslovnih partnera. Sa Prevodilačkom Agencijom Popović sarađuju iskusni srpski i strani prevodioci - stručnjaci i inženjeri za određena područja, koji većinom prevode na svoj materinji jezik. Naša agencija jedna od vodećih prevodilačkih agencija u Srbiji. Garantujemo vrhunski kvalitet prevoda i najkraći rok, popuste i besplatnu dostavu prevedenih dokumenata. Izradjujemo prevode sa overom koji su pravno verodostojni prevodu na originalnom dokumentu. Prevodi bez overe se odnose na dokumenta koja ne traže overu, a najčešće su to razni bilteni, knjige, internet sajtovi, prospekti, brošure ili katalozi. Ako imate dodatna pitanja vezana za naše usluge, budite slobodni da nas pozovete, a mi ćemo Vam vrlo rado izaći u susret.

Naši zaposleni su prevodioci sa stručnim lingvističkim sposobnostima da prevedu strani jezik u maternji i obrnuto. Imamo profesionalne prevodioce u različitim oblastima. Prevod sa jednog jezika na drugi može biti veoma komplikovan i u nekim oblastima traži posebno znanje iz predmetne oblasti. Za našu prevodilačku agenciju rade prevodioci koji su eksperti u razlicitim oblastima i čiji rad osigurava kvalitet prevoda, ispravnu terminologiju, strukturu rečenica i gramatiku. Pored veoma pristupačnih cena, naša agencija pruža vrhunski kvalitet prevoda za fizička lica, mala i srednja preduzeća, multinacionalne korporacije i institucije. Sa visokokvalifikovanim prevodiocima obezbedićemo vam stručne prevode iz svih oblasti u kratkom vremenskom roku uz garantovanje visokog kvaliteta. Proces za brzu uslugu je veoma jednostavan. Kada smo dobili dokument istog trenutka cemo vam ponuditi i rok za završetak prevoda dokumenta. Imamo i kurirsku službu koja vam je takodje na raspolaganju i ona je potpuno besplatna. Strogo vodimo računa da svi naši prvevodi budu stručno, precizno i razumljivo prevedeni i u duhu jezika i terminologije teksta ( ili terminologije po želji klijenta) da budu gotovi u dogovorenom roku uz strogu poverljivost podataka. S tim ciljem zaposlili smo isključivo odgovorne prevodioce koji su se već uspešno iskusili u tom poslu, za koje smatramo da će moći ispuniti željene rokove i visoka očekivanja naših klijenata kao i kvalitet naših usluga svojim iskustvom i izvrsnim poznavanjem jezika i potpunim razumevanjem materije koja se prevodi. Prevod bez overe se odnosi na prevode dokumentacije za koje nije potrebna garancija pravne zaledjine, overe i potpisa sudskog tumača.