Sudski tumač za engleski jezik, Beograd

Sudski tumač za engleski jezik Beograd


Translations
011 37 31 734
064 12 40 813
e-mail:
office@sudski-tumaci.rs

Naša agencija pruža isključivo usluge prevodilaca specijalizovanih za odredjena područja kao što su finansije, bankarstvo, pravo, tehnika, medicina, opšti tekstovi itd. Saradjujemo i sa fizičkim i sa pravnim licima. Prevodimo i overavamo diplome, svedočanstva, izvode, rešenja, potvrde i slično. Radimo sve vrste prevoda iz svih oblasti. Proces je jednostavan. Prevodilac će naknadno pročitati prevedeni tekst i uskladiti ga s duhom jezika na koji je preveden, tako da se dobije najviši kvalitet prevoda. 
Vršimo prevodjenje opštih teksova, stručnih teksova, medicinskih, tehničkih, vršimo prevodjenje knjiga ili internet stranica, filmova, prevodjenje ličnih dokumenata gradjana itd.
Vaše prevode rade visokoobrazovani profesionalci, koji su specijalizovani za odredjena stručna područja. Mi držimo do veoma profesionalnog stava poslovanja i na taj način želimo da zadržimo svakoga klijenta koji nam se obrati. Možete da zatražite naše prevode iz nekog od stručnih područja i mi ćemo vam rado dostaviti neke naše primere. Spremni smo da prevod prilagodimo vašim zahtevima i vašoj terminologiji. Dovoljno je da nam dostavite svoje materijale e-mailom, faxom ili poštom ili da nas nazovete i kažete koji je optimalan rok završetka prevoda, a mi ćemo vam u kratkom vremenskom roku napraviti procenu vrednosti posla. Ako prihvatite ponudjene uslove, mi ćemo istog trenutka početi sa radom. Možete doći lično u naše kancelarije, a takodje možemo doći do vas da preuzmemo dokumenta. Spremni smo da vam dostavimo prevod formatiran po vašoj želji. Naše reference potvrdjuju da smo fleksibilna firma spremna na dogovore kako bi izašli u susret svim našim klijentima.
Prevodilačka agencija Popović