Prevodilacka agencija, sudski tumaci Beograd

Prevodilacka agencija i sudski tumaci u Beogradu


agencija za prevodjenje i sudsko tumačenje

011 37 31 734
064 12 40 813
065 30 33 241


Sudski tumač i prevodilac za engleski, nemački, španski, francuski, italijanski, kineski, madjarski, poljski, rumunski jezik itd...

Naši zaposleni - sudski tumači i prevodioci su diplomirani filolozi i članovi Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Srbiji. Sudski tumač je stručno lice sa visokim obrazovanjem koji svojim pečatom i potpisom dokazuje da je prevedeni dokument istovetan originalnom dokumentu ili tekstu. Pružamo usluge usmenog i pismenog prevodjenja. Sudski tumač je takođe i profesionalni prevodilac koji pruža usluge prevodjenja bez overe sudskog tumača. Naši sudski tumači su postavljeni od strane Ministarstva pravde. Mi ispunjavamo sve zakonske uslove i insistiramo na velikom iskustvu naših sudskih tumača i prevodilaca, a pre svega u prevodjenu pravnih materijala i lične dokumentacije. Naši lingvisti su naviknuti da rade prevode komplikovane i često osetljive materijale u kratkim rokovima.

Poštujući vaše vreme iskoristili smo mogućnost da vam svaki prevedeni projekat dostavimo na željenu adresu potpuno besplatno. Uz veoma konkurentne cene, svaki prevedeni tekst ili dokument dobićete u dva primerka. 


Vaše je samo da nas pozovete, sve ostalo je naša briga!