Sudski tumac za engleski jezik, sudski prevodilac engleski Beograd

Naš tim prevodilaca predstavlja mešavinu iskustva, znanja i posvećenosti prema poslu. Pružamo brze, kvalitetne i profesionalne usluge u svim oblastima prevodjenja


Translation Agency Popovic

Naši sudski tumači i prevodioci su veoma iskusni profesionalci u pružanju vrhunskog kvaliteta prevoda u specijalizovanim oblastima kao što su pravo, ekonomija, bankarstvo, marketing, finansije, tenika, medicina i mnoge druge. Za nas ne postoje granice. Pozovite i proverite zašto smo jedna od najboljih prevodilačkih agencija u zemlji. Pored veoma popularnih cena, sve prevode ćemo Vam dostaviti besplatno našom kurirskom službom ili poštom ako ste izvan Beograda. Prevodimo i overavamo stručne dokumente i tekstove iz svih oblasti poslovne dokumentacije kao i lična dokumenta gradjana kao što su:

- uverenja, diplome, svedočanstva, potvrde, izjave, dozvole, pasoši, dozvole, vize, itd.

- računovodstvo, bankarstvo, tenderi, srategija, konkursna procedura, obrasci, medicina, tehnika itd. 

Vršimo uslugu besplatne dostave svih prevedenih dokumenata. Uveli smo popust na veći broj strana i popust za naše stalne klijente. O svim novostima možete biti informisani na stranicama našeg sajta http://www.sudski-tumaci.rs/srpski/news i više se informisati o našim uslugama.
Prevodilačka Agencija Popović pruža usluge prevodjenja za engleski jezik, nemački jezik, kineski, italijanski, francuski jezik, rumunski, poljski i španski jezik itd.

011/ 37 31 734
064/ 12 40 813
office@sudski-tumaci.rs