Sudski prevodi engleski jezik, Beograd

Stekli smo neograničeno poverenje poslovnih partnera. Naš cilj je izrada prevoda sa overom sudskog prevodioca, koji terminološki i stilski u potpunosti odgovaraju originilanom dokumentu

Sudski tumač za engleski prevodi sa overom sudskih prevodilaca.

Vršimo prevođenje i overu svih vrsta dokumenata za englesko-srpski i srpsko-engleski jezik. Naši sudski tumači i prevodioci su diplomirani filolozi i članovi Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu, ovlašćeni od strane suda da svojim pečatom overavaju prevedena dokumenta i na taj način dokazuju da su verna originalnom dokumentu.


Naši prevodi su stručni, verni originalu i terminologiji. Prevodilačka agencija Popović pružiće vam usluge prevođenja svih vrsta tekstova za fizička i pravna lica. Prevodimo i overavamo lična dokumenta za fizička lica kao i stručne tekstove za pravna lica - opšti tekstovi, stručni tekstovi, lična dokumenta (diplome, svedočanstva, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih ili umrlih, pasoše, razna uverenja, izjave).

Prevodimo i medicinske, tehničke, pravne tekstove, tendere, knjige, internet stranice i mnoge druge tekstove iz raznih oblasti.

Materijal koji se prevodi možete nam dostaviti lično, putem e-mail-a, faxom, a mi ćemo vam prevedene i overene dokumente dostaviti lično preko naše kurirske službe i to potpuno besplatno. Takodje možete ostvariti popuste na veći broj strana i ako ste naš stalni poslovni partner kao i mogućnost ostvarivanja popusta ako se upišete u "Newsletter" koji se nalazi na zvaničnom sajtu naše agencije. Trenutna cena jedne prevedene i overene stranice je 1000 dinara bez popusta, a ako iskoristite neki od navedenih cena može biti za 10-20% niža. Dokument se dobija u dva primerka.

Srdačan pozdrav!
011 / 37 31 734
064 / 12 40 813